Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

Jääkiekkoleiri 10.-12.6.2022

Miltä kuulostaisi lievittää halli-ikävää kesällä? Nyt sulla on mahdollisuus päästä mukaan kesäkuussa järjestettävälle Arokari HockeyCampiin! Laita siis lapset, puoliso ja koirat viikonlopuksi hoitoon ja tule hemmottelemaan itseäsi. Tällä leirillä sijoitat vain itseesi!

Leiri on tarkoitettu aikuisille (K-18) naisten harrastetason jääkiekkopelaajille. Tämän kesän riemukkaimman tapahtuman pääteemana on pelaaminen ja hyvinvointi. Leirillä painetaan menemään hymy huulilla, nautitaan lajista ja keskityt omaan palautumiseen. Tämän leirin jälkeen muistat varmasti minkä takia pelaat jääkiekkoa!

Kesän huikein lätkäleiri järjestetään Tikkurilan harjoitusjäähallissa. Lauantaina liikunnan riemun lisäksi on luvassa myös huvittelua. Nimittäin illemmalla suuntaamme viettämään kesäiltaa Tikkurilan keskustaan! Sunnuntaina leirin loppuhuipennuksen tarjoaa Flamingo Spa

Mitä kivaa tiedossa?

2 jäävuoroa 

Jäiden painopisteenä on peli. Pääset siis todellakin tekemään sitä mitä rakastat, eli oikeasti pelaamaan! Perjantaina jäillä otetaan vähän rennommin, jotta lauantaina jaksetaan painaa hymyissä suin jäät. Silloin on nimittäin pelipäivä!

Fysiikkaharjoitus

Tätä ei kannata pelätä! Fysiikka-harjoituksien tavoite on saada sinut liikkumaan hymy huulilla ja ehkäpä löydätkin tältä leiriltä sisäisen kengurusi!

Hymyn huulille ja huikeeta seuraa

Pääset pohtimaan, edistämään ja lisäämään omaa hyvinvointiasi. Eli pitämään ihan super hauskaa ja nauttimaan lajista, sekä huikeasta seurasta!

Hyvinvointiluento

Teema: Harrastetasolla jääkiekkoilevien naisten palautumisen haasteet ja niiden voittaminen.

Yhdessä terassille lauantaina!

Lähdetään koko jengi viettämään kesäiltaa Tikkurilan keskustaan!

Yhdessä kylpemään sunnuntaina!

Miltä kuulostaisi leirin päätteeksi mahdollisuus rentoutua ja kellua Flamingo Span vesissä? 

Ruokailut 2x

Leiri pitää huolta myös sinun hyvinvoinnistasi tarjoamalla perjantaina ja lauantaina ruuat. 

Huiput koutsit

Valmennuksesta vastaa leirin järjestäjä Silja Arokari ja Janika Järvikari. Lue Janikan esittely alapuolelta!

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Koutsiesittely/Janika

Innostuin tästä ideasta ja leiristä heti kun Silja alkoi mainostamaan sitä. Yhtenä iltana päätin kysyä, saisinko tulla vähän vakoilemaan meininkiä leirillä, mutta Siljalla olikin mulle parempi ehdotus ja tässä sitä ollaan 🤩.

Mun vastuulla leirillä on erityisesti matalan kynnyksen fysiikkaharjoittelu. Pidetään hauskaa ja samalla käydään läpi, miten saadaan kroppa ja mieli valmiiksi jäätä varten, jotta voidaan pelata ja treenata aina parhaana mahdollisena versiona itsestämme.

Tällä hetkellä opiskelen Rovaniemellä (Lapin AMK) liikunnanohjaajaksi sekä pelaan myös itse jääkiekkoa. Ennen muuttoa Rovaniemelle oon valmistunut liikuntaneuvojaksi sekä personal traineriksi joulukuussa 2019.

Mulla on paljon kokemusta valmentamisesta niin jäällä kuin jään ulkopuolellakin. Erityisosaamista löytyy maalivahtivalmennuksen puolelta, mutta mulla on varmasti annettavaa ihan jokaiselle leirin osallistujalle.

Ja ettei elämä ois ihan vaan pelkkää jääkiekkoa, ohjauskokemusta löytyy niin yksilövalmennuksesta, ryhmäliikunnan ohjaamisesta kuin uinnin opetuksestakin.

En malta odottaa kesäkuun leiriä, mahtavaa olla mukana! 😎


Tarkemman ohjelman löydät Instagramista @coacharokari

Olen kikkaillut tämän leirin ajatellen juuri sinun hyvinvointia. Jotta et olisi rasittunut vilskeen ja vilinän määrästä ja kaipaisi kesälomaa entisestään, viikonloppuun on myös suunniteltu aikaa palautua.

Leiri alkaa klo 16:00 perjantaina ja päättyy sunnuntaina viimeistään alkuillasta. 

Nähdään leirillä!

- Silja Arokari / leirin järjestäjä

Ilmoittaudu mukaan nyt!