Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

.


Haluat tuoda asiantuntijuuttasi eli oman brändisi näkyväksi somessa, mutta pelkästään somekanavien käyttäminen tuntuu haastavalta. Brändi olet Sinä™ avulla jatkossa se sujuu helposti ja vaivattomasti! BoS -somekanavilta löydät matalan kynnyksen some- ja brändäysvinkkejä, jotka auttavat sinua löytämään itsestäsi parhaimman potentiaalisi niin, että myös muut huomaavat sen.

Somevalmentajana autan sinua

📲 Tuomaan itsesi näkyväksi somessa vahvistaen henkilöbrändiäsi

📲 Tutustumaan sosiaalisen median kanaviin 

📲 Luomaan some- ja brändistrategian

📲 Oppimaan perusteet Canvan ja Business Suiten käytöstä

📲 Viemään käytäntöön saadut opit sisällöntuotannosta, jotta somesta ei tule päivän stressin aihe, vaan sen päivittäminen olisi sinulle helppoa ja vaivatonta

📲 Ymmärtämään hyvinvoinnin ja arvojen merkityksen henkilöbrändäyksessä

Somekanavat: Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok


Ota yhteyttä!

Brändi olet Sinä -brändin tarina

Keväällä 2022 markkinoinnin opiskelija ja naisten jääkiekkovalmentaja Silja perusti ihan ikioman Y-tunnuksen. Siljalla oli yritystä perustaessaan selkeä visio. Hän halusi luoda itselle pohjaa tulevaisuuden varalle. Rakentaa jotain sellaista, mitä voisi tehdä täysin sydämmellään. Vapaus valita, rohkeus yrittää, hyvinvointi ja merkityksellisten asioiden tekeminen ovat Siljan tärkeimpiä arvoja tulevaisuuden uraa rakentaessa. Hän unelmoi siitä, että saisi tehdä töitä vapaasti missä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa. Oikeastaan tehdä töitä niin, että se tuntuisi enemmän rakkaalta harrastukselta. 

Paras tapa aloittaa unelmien tavoittelu on vaan aloittaa. "FAIL FAST" on sanonta, mikä pysyy aina Siljan mielessä (oli erityisen pinnalla myös yritystä perustaessakin). Uskalla yrittää ja jos huomaat, ettei jokin asia olekaan sinun juttu, uskalla lopettaa. Sitä tilannetta tai päätöstä ei tarvitse hävetä. Et menetä mitään jos kokeilet, mutta saatat menettää paljonkin, jos et ikinä yritä! 

Silja siis seurasi omaa elämänohjettaan ja aloitti tekemään liiketoimintasuunnitelmaa. Vaikka hän onkin sellainen ideoita pallotykin lailla syöksevä kone, päätti hän silti aloittaa pienesti. Syntyi Brändi olet Sinä

"Aloita jo tänään. Sä tuut kehittymään läpi elämän, joten mitä odotat? Näytä jo nyt se, mitä osaat tai opettelet."

Missiona on auttaa "ihan tavallisia" naisia näkemään potentiaalinsa ja uskaltamaan tuomaan rohkeasti tämän myös esille. Some on aivan loistava apuri tähän, joten brändivinkkien lisäksi Brändi olet Sinä™tarjoaa myös somevinkkejä suositumpiin somekanaviin. Brändi olet sinä myös aloitti itse toimintansa somessa - juuri siellä, missä kohderyhmäkin viettää aikaa. 


Ota yhteyttä ja seuraa somessa!

silja@brandioletsina.fi