Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

Katulätkää kolmessa kaupungissa!

18.07.2022

Kesäkuun alussa olin varma, että tänä kesänä pidän taukoa Street Hockey -turnauksesta. Oon varmaan 3 vuotta pelannut niissä, viime vuonna jopa kasannut kaksi naisten jengiä turnaukseen, mutta nyt tuntui että ei välttämättä ole energiaa alkaa keräämään joukkuetta kasaan. 

Viikkoa ennen Kampin Narinkkatorilla järjestettävää turnausta sain järjestäjältä puhelun ja multa kysyttiin halutaanko osallistua. Tuli joku extraboosti ja päätin, että siitä hetkestä alkaen lähtee pikarekryt käyntiin. Saatiin jopa A-teamille tilattua paidatkin extranopealla toimitukselta Paitapajalta. Vaikka säät ei tuntunut tänä vuonna suosivan, oli silti hauskaa.

Helsingin turnauksen jälkeen ajattelin pelien olevan siinä, mutta osallistuin Atria Wilhelmin Instagram-kilpailuun ja voitinkin joukkuepaikan pelipaitoineen Turusta Varvintorilta. Ja taas pikarekryt käyntiin! Turun turnaukseen ei ollenkaan saatu naistensarjaa, joten ilmottauduttiin miesten harrastesarjaan. Turnauksen ohella oli niin ihanaa viettää aikaa Turussa ja käytiin Caribian kylpylähotellissakin. 

Turun turnauksen jälkeen olin varma jälleen kerran, että turnaukset on tältä erää mun osalta ohi. Toinen Turun joukkueessa olevista sattuikin voittamaan joukkuepaikan Tamperelle Hakametsän jäähallin pihalla järjestettävään turnaukseen ja se oli menoa taas. Pelattiin Tampereellakin miesten harrastesarjassa sekajoukkueella ja oli niin hauskaa! Tampereella puolestaan tutustuin paikalliseen yöelämään.