Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

Tästä se alkaa!

04.07.2022

Vuonna 2015 keskellä jokseenkin rankkaa nuoruutta päätin alkaa pitämään blogia. Olin sairastellut jo useamman vuoden ja tiennyt minussa olevan jotain erilaista jo sitäkin kauemmin. Tavoitteenani oli rohkaista lukijoitani olemaan toiveikkaita elämän vastoinkäymisistä huolimatta. Halusin näyttää, että sairaskin voi elää onnellista elämää ja sinnikkyyteni, jonka ansiosta saavutan unelmiani askel askeleelta. 

Tämän seitsemän vuoden aikana olen ehtinyt tehdä ja kokea vaikka mitä. Saanut uusia diagnooseja, päässyt opiskelemaan, valmentanut, perustanut kaksi jääkiekkojoukkuetta, unelmoinut, innostunut, kokenut kurjia asioita, löytänyt elämänilon, tehnyt töitä turvallisuusalalla ja perustanut oman toiminimen. Edelleen seitsemän vuoden jälkeen blogin pitäminen tuntuu omalta jutulta. Toiveikkuus, sinnikkyys, eikä hyvinvointiin panostaminen ole kadonnut mihinkään. Unelmoin edelleen päivittäin ja haluan päästää myös sinut elämäni kulisseihin. Tää on aika mielenkiintoista!

Blogia aktiivisempi edelleen haluan olla sosiaalisen median kanavissa. Blogiin ei siis tule useita päivityksiä viikossa, mutta elämäniloista, arkista elämääni pääset seuraamaan Instagramissa ja Tiktokissa @coacharokari. Päivittelen myös Linkediniä silloin tällöin!

Jos vanhat päivitykseni kiinnostaa, pääset lukemaan Sipe Reissussa -blogiani alla olevasta linkistä!