Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

Jääkiekko

Ala-asteella kipinä syttyi jääkiekkoon. Suuntasin kohti Vuosaaren jäähallia 10-18 -vuotiaille suunnatulle Easy Hockey -jäälle. Olin ainoa tyttö tuolloin. Ihmeissäni pyörin jäällä ympyrää, ennen ohjatun toiminnan alkamista. Menin reippaana valmentajan luokse ja kysyin, mitä voisin jäällä harjoitella jäävuoron alussa. Valmentaja tokaisi minulle "no jos et tiedä, mitä täällä kuuluu tehdä, voit miettiä onko tämä oikea paikka sinulle". Näin vuosia myöhemmin vastuuvalmentajan roolissa voin todeta, että jos kuulisin yhdenkään valmentajan sanoneen noin, pääsisi hän henkilökohtaisesti käymään pitkän keskustelun kanssani. Nautin tuolloin kuitenkin erittäin paljon pelailusta Easy Hockey -jäällä ja olen hyvin iloinen, että valmentajan sanat eivät saanut minua lopettamaan. 

Kuudennella luokalla siirryin Helsingin Red Wingsien tyttöjoukkueeseen pelaamaan. Siitä asti jäähallit ovat olleet minulle kuin toinen koti. Jääkiekko on tuonut minulle paljon mahdollisuuksia ja olenkin tarttunut jokaiseen!

Vuodesta 2015 olen valmentanut nais- ja tyttöjoukkuetta. Toimin ensin F-tyttöjen vastuuvalmentajana ja nykyisin HIFK:ssa Harraste Gimmojen vastuuvalmentajana. Olen ollut myös perustamassa molempia Harraste Gimmojen joukkueita!