Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

Missio - Visio - Arvot

Valmentajafilosofiani "Ole itsesi valmentaja"

Minun silmissä hyvä valmentaja kohtaa valmennettavan yksilönä. Hyvä valmentaja kykenee asettumaan toisen henkilön asemaan, on joustava ja muovaa tyylinsä täysin valmennettavalle sopivaksi. Toiset kaipaavat lempeää lähestymistapaa, kun toiset taas sitä "perseelle potkijaa". Miten valmentajana tiedän asiakkaalleni sopivan tyylin? Kysymällä. 

Kohtaan valmennettavani oman elämänsä asiantuntijana. Hän tuntee itsensä paremmin kuin kukaan. Valmentajana olen rehellinen. Valitettavasti minulla ei ole kaikkeen antaa suoria vastauksia. Hyvin harvalla on. Mutta lupaan tehdä työni ja selvittää. Sen takia vuorovaikutteinen keskustelu on valmennuksessani erittäin tärkeää. 

Olen itse kohdannut valmennettavan roolissa paljon sellaista, että valmentaja kertoo ainoan oikean ratkaisun ja odottaa että kiltisti tehdään kaikki perässä. Tyylejä on kuitenkin monia ja tärkeintä on löytää se itselle paras tyyli. SItä varten löytyy ratkaisukeskeisiä valmentajia!

Kuinka monta kertaa elämäsi aikana olet päättänyt tehdä jotain terveytesi eteen, mutta "se vähän jäi". AIVAN. 

Hyvä valmentaja tukee valmennettavaa läpi valmennusmatkan. En siis koe riittäväksi antaa sinulle treeniohjelman käteen ja tavata kuukauden päästä uudelleen. Tarjoan tähän jatkuvan tuen ja uusia ratkaisuja, jos käytäntöön vieminen jää tekemättä. SÄ PYSTYT SIIHEN!

Tekemisen mielekkyys

Liikunnan merkityksellisyyden tunne

Hauskuus

Riemu

Kokonaisvaltainen hyvinvointii

Järkevä kokonaisuus

Rehellisyys

ratkaisukeskeisyys

Missio ja visio

Haluan tehdä itselleni merkityksellistä työtä. Eli auttaa muita onnistumaan ja voimaan paremmin kokonaisvaltaisesti. Liiketoimintasuunnitelmaa tehdessäni pohdin sitä, onko toimintani liian laajaa jos keskityn sekä yritysmaailmaan että hyvinvointipuoleen. Valmennusideaa hahmotellessa kuitenkin ymmärsin, että puhun samasta asiasta. Yksi osa-alue vain korostuu enemmän riippuen tavoitteista. Tästä syntyi ajatus Life Coachina toimimisesta. 

Yhteiskunnan tasolla nuoret ja aikuiset liikkuvat aivan liian vähän. Jotta voimme hyvin vielä vanhoinakin, rakennetaan elämämme kestävälle pohjalle. Eli pidetään huolta itsestämme. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentaminen ei saa tuntua pakkopullalta. Jos näin on, lähestymistapa tai ulkoiset paineet tulevat väärästä kulmasta. Jokaisen tulee löytää oma tapa ja omat keinot. Tässä minä mielelläni autan kyselemällä, johdattelemalla, kannustamalla. 

Toteutan valmennuksia niin fyysisesti, kuin etänäkin.