Milloin viimeksi nauroit kippurassa?

Menestyneimmät julkaisut

Siivous: Päätin vuoden 2021 lopussa alkaa tekemään Tiktokkiin julkista sisältöä. Koska testailu on kivaa, kokeilinkin alkuvuonna 2022, kuinka vinkki-videon luominen tapahtuu. Kohderyhmänä minulla oli silloin lähipiiri ja valmennettavat naiset jääkiekon puolelta. Kuinka ollakkaan video lähti käsistä! Siivousvinkit tuntui olevan aika trendikkäitä ja tässä varmaan yksi syy tähän. 

Näyttökerrat: 76,6K

Tykkäykset: 3694

Jaot: 108

Huumori: Mun lempiruokahan on Pizza ja se on juotava cokiksella. Pilkekulmassa tein videon, missä lauletaan "mä haluun cokista ja pizzaa". Tästä tykättiin! Lyhyet videot ja huumori toimii Tiktokissa. Videoon varmasti moni pystyi samaistumaan. 

Näyttökerrat: 33.4K

Tykkäykset: 1283

Jaot:43

Muoti: Olin hölmönä vuoden ajan luullut vaatekauppan kylttiä viereisen kaupan mainokseksi. Eräänä päivänä selvisi, ettei se sitä ookkaan ja päätin lähteä shoppailemaan. Tein tästä videon, mikä herätti tunteita niin hyvässä kuin pahassa. Kommenteissa huomautettiin useaan otteeseen huonosta laadusta ja halvoista hinnoista, mutta monien kiinnostus brändiä kohtaan oli havaittavissa!

Näyttökerrat: 31.3K

Tykkäykset: 696

Jaot: 61

TikTok @coacharokari