Somevalmennukset asiantuntijoille

Tuo itsesi näkyväksi Somessa

Haluatko tuoda asiantuntijabrändisi näkyväksi somessa, mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Autan sinua tuomaan somessa esille parhaimman potentiaalisi niin, että myös muut huomaavat sen.

Somevalmentajana voin auttaa sinua

📲 Löytämään itsellesi sopivat sosiaalisen median kanavat 

📲 Luomaan somestrategian

📲 Tuottamaan sisältöä

📲 Ymmärtämään minkälaista sisältöä kannattaa julkaista, missä ja milloin

📲 Oppimaan perusteet Canvan, editoinnin ja Business Suiten käytöstä

📲 Viemään käytäntöön saamasi opit sisällöntuotannosta, jotta somesta ei tule arjen stressi, vaan sen päivittäminen olisi sinulle helppoa ja vaivatonta

📲 Ymmärtämään hyvinvoinnin ja omien arvojen merkityksen asiantuntijabrändäyksessä

📲 Oppimaan ymmärtämään someanalytiikkaa

Somekanavat: Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok, Threads


Ota yhteyttä!

Somevalmennuksen taustalla on Brändi olet Sinä. Miten tämä kaikki sai alkunsa? 

Keväällä 2022 markkinoinnin opiskelija ja naisten jääkiekkovalmentaja Silja perusti ihan ikioman Y-tunnuksen. Siljalla oli yritystä perustaessaan selkeä visio. Hän halusi rakentaa jotain sellaista, mitä voisi tehdä täysin sydämmellään. Vapaus valita, rohkeus yrittää, hyvinvointi ja merkityksellisten asioiden tekeminen ovat Siljan tärkeimpiä arvoja tulevaisuuden uraa rakentaessa. Hän unelmoi siitä, että saisi tehdä töitä vapaasti missä haluaa, milloin haluaa ja miten haluaa. Oikeastaan tehdä töitä niin, että se tuntuisi enemmän rakkaalta harrastukselta. 

Paras tapa aloittaa unelmien tavoittelu on vaan aloittaa. "FAIL FAST" on sanonta, mikä pysyy aina Siljan mielessä (oli erityisen pinnalla myös yritystä perustaessakin). Uskalla yrittää ja jos huomaat, ettei jokin asia olekaan sinun juttu, uskalla lopettaa. Sitä tilannetta tai päätöstä ei tarvitse hävetä. Et menetä mitään jos kokeilet, mutta saatat menettää paljonkin, jos et ikinä yritä! 

Silja siis seurasi omaa elämänohjettaan ja aloitti tekemään liiketoimintasuunnitelmaa. Vaikka hän onkin sellainen ideoita pallotykin lailla syöksevä kone, päätti hän silti aloittaa pienesti. Syntyi Brändi olet Sinä

"Aloita jo tänään. Sä tuut kehittymään läpi elämän, joten mitä odotat? Näytä jo nyt se, mitä osaat tai opettelet."

Missiona oli alkuun auttaa "ihan tavallisia" naisia näkemään potentiaalinsa ja uskaltamaan tuomaan rohkeasti tämän myös esille. Some on aivan loistava apuri tähän, joten brändivinkkien lisäksi Brändi olet Sinä™ tarjosi myös somevinkkejä suositumpiin somekanaviin. Brändi olet sinä myös aloitti itse toimintansa somessa - juuri siellä, missä kohderyhmäkin viettää aikaa. 

Nykyisin Silja tunnetaan kuitenkin paremmin nimellä SomeSipe ja keväällä 2024 Silja päätti muuttaa @brandioletsina -Instagram -tilin @somesipe_ ja alkaa tuomaan omaa asiantuntijabrändiä esille sitä kautta.


Ota yhteyttä ja seuraa somessa!

silja@arokari.com

@somesipe_